Scandal de proporții într-un spital din România: Șapte persoane au fost reținute după ce un tânăr a încercat să-și ia iubita cu forța acasă

Tânărul, originar din județul Teleorman, a fost acuzat că și-a agresat iubita, în vârstă de 18 ani, aflată în spital pentru tratament. La fața locului au intervenit și alte șase persoane, inclusiv doi bărbați și patru femei, care au încercat să o ia pe tânără împotriva voinței sale, pentru a o transporta în județul Teleorman.

Ce au transmis autoritățile

Conform informațiilor furnizate de Poliția Dolj, incidentul a fost raportat printr-un apel la 112. Polițiștii Secției 3 din Craiova au ajuns rapid la locul evenimentului și au stabilit că altercația a izbucnit dintr-o neînțelegere spontană. Cele șapte persoane au fost reținute și sunt suspectate de comiterea mai multor infracțiuni, printre care violență în familie, tentativă de lipsire de libertate, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe lângă agresiunea fizică, suspecții sunt acuzați că au provocat distrugeri asupra mașinii tinerei, iar în urma audierilor, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore. Cei șapte au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și urmează să fie prezentați miercuri Parchetului pentru luarea unor măsuri preventive.

Scandalul a stârnit îngrijorare în comunitate, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate aspectele acestui caz deosebit de grav.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list