Rochia de lux purtată de Carmen Iohannis la cel mai recent eveniment a stârnit ironia internauților, care o compară cu o față de masă: „Cât o mai fi metrul de mușama?”

Joi, 25 iulie, Președintele României, Klaus Iohannis, a participat la un eveniment găzduit de Ambasada României din Paris: inaugurarea Casei României. La acest eveniment, șeful statului a fost însoțit de soțoia sa, Carmen Iohannis. Prima doamnă a ieșit în evidență printr-o rochie albă elegantă cu maci roșii. Conform specialiștilor în modă, rochia respectivă poartă semnătura prestigioasei case de lux Dolce&Gabbana iar prețul acesteia ajunge la 1.500 de euro. 

Mai mult, Carmen Iohannis și-a etalat și geanta Christian Dior de 2.850 de euro.

Pe de altă parte, la vederea imaginilor cu prima doamnă îmbrăcată cu o rochie de lux, internauții nu s-au lăsat impresionați. Aceștia susțin că materialul cu maci imenși este mult asemănător cu cel al unei fețe de masă. Au alăturat și o fotografie, pentru a-și susține opinia, cu materialul asemănător, care se vinde pe Internet cu până în 20 de lei metrul. Iată ce mesaje au lăsat în dreptul postării acestui colaj de fotografii, postat pe Facebook:

„Văzusem la străbunica în Oltenia o mușama similară, în copilărie" sau „Cât o mai fi metrul de mușama? Sper să nu fi costat mult, și-așa bărbatul ei ne-a sărăcit bugetul țării cu plimbările alea în avioane de lux!". „Parcă ar avea situația financiară a unei muncitoare și merge la gară, să ia trenul, ca să ajungă la mama ei, la țară", „Nu mă pricep la modă, dar nu-mi place deloc cum se îmbracă. Mai elegantă era Ceaușeasca, era o doamnă".

Altcineva i-a sărit însă în  ajutor:

„Băi, femeia asta nu are nicio șansă, cu orice s-ar îmbrăca, sar cârcotașii. Grea misiune are, chiar o compătimesc. Bine ca nu m-am măritat cu un președinte".

Suma impresionantă primită de David Popovici pentru aurul Olimpic la Paris 2024



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list