Primele imagini cu accidentul mortal din Parcul Pantelimon: un copil a decedat și altul este în stare gravă

Au apărut primele imagini de la accidentul de duminică seara din zona parcului Pantelimon, în care un băiat de 9 ani și-a pierdut viața, iar o fetiță de 7 ani se află în stare gravă la spital.

Din imaginile surprinse la locul tragediei, se poate observa cum trecătorii și locuitorii din zonă se îndreaptă în grabă spre locul impactului, încercând să ofere ajutor. Potrivit martorilor, în mașina implicată în accident se aflau doi tineri, în vârstă de 17 și 19 ani. Imediat după coliziune, aceștia au părăsit vehiculul și au fugit de la fața locului.

Impactul a fost fatal pentru un băiat de 9 ani, care a murit pe loc. Fetița de 7 ani, rănită grav, a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Din informațiile oferite de unitatea medicală, fetița a fost supusă unei operații de urgență și acum se află în secția de terapie intensivă.

Detalii șocante în cazul accidentului în care doi copii au fost spulberați în parcarea Parcului Pantelimon, din Capitală: șoferul vinovat are 17 ani!

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list