O tânără din Ucraina se plânge de dezavantajele vieții în România. ”Nu există bomboane și dulciuri gustoase”

În videoclipul său, tânăra a evidențiat patru aspecte principale pe care le consideră dezavantaje. Primul dintre acestea este sistemul medical din România, pe care l-a perceput ca fiind mai puțin accesibil comparativ cu cel din Ucraina. Ea a remarcat că, în Ucraina, este mult mai simplu și rapid să faci o programare la medic, inclusiv prin intermediul internetului.

"Bună! Sunt ucraineancă și vreau să vă povestesc care sunt dezavantajele, din punctul meu de vedere, a României față de Ucraina. Pe primul loc se află medicina. La noi este mult mai ușor și mai repede să faci o programare la medic. Poți să faci o programare chiar și online prin aplicație."

Al doilea dezavantaj menționat de ucraineancă se referă la absența bomboanelor de ciocolată de calitate și la insuficiența deserturilor delicioase în cafenele, comparativ cu Ucraina, unde aceste produse sunt, în viziunea ei, mult mai savuroase.

"Deserturi și dulciuri. Nu există în România bomboane cu ciocolată delicioase iar deserturile din cafenea nu sunt gustoase, chiar dacă arată foarte bine."

Lista completă a produselor care au adaos comercial plafonat. Le vom găsi în magazine la prețuri rezonabile

Un alt aspect de care se plânge tânăra este industria frumuseții. Din punctul ei de vedere, serviciile din această industrie sunt mult mai dezvoltate în țara ei de origine, în comparație cu România."Sfera frumuseții. La noi, sfera înfrumusețării este mult mai modernă și mult mai bine dezvoltată"., spune tânăra.

La sfârșitul videoclipului, tânăra spune că prețurile sunt mai ridicate în România, ceea ce constituie un alt dezavantaj major pentru ea. "Și ultimul dezavantaj. În România totul este mai scump", a exclamat ucraineanca. 

@iraromana Які мінуси з моєї точки зору має Румунія у порівнянні з Україною @Română by Ira #limbaromână #румунська #вчурумунську #romana #румунськамова #румуніяукраїна🇷🇴❤️🇺🇦 #limbaromana #румынскийязык ♬ оригінальний звук - Română by Ira

Ca orice videoclip controversat, postarea fetei a avut parte de comentarii diverse, de la aprobări la critică acerbă. Unii au observat variațiile de prețuri și au propus că, în România, deși costurile sunt mai mari, salariile sunt de asemenea mai consistente. Pe de altă parte, alții au subliniat că aceste aspecte sunt subiective și depind de preferințele individuale. Iar alții au preferat să o trimită înapoi în țara de origine, atâta timp cât își arată nemulțumirea.

„du-te înapoi în Ucraina atunci , nu mai sta in Romania , înapoi de unde ai venit"

"În România mai nou totul e mai scump. O parte din taxele plătite se duc către voi. Nu o zic ca o răutate, dar majoritatea oamenilor o duc greu."

"Este totul în România, tot ce-ți dorești, doar ca trebuie sa plătești. Am dreptate?" "Sigur nu ai intrat în cafenele și cofetăriile care au dulciuri bune." "Mai scump, dar și salariile sunt mult mai mari." "Asta cu prețurile mai mari poate fi adevărată, dar restul din cele enumerate sunt strict o chestiune de gust." "Depinde de unde cumperi. Referitor la ciocolata.Sunt locuri chic unde sunt și foarte scumpe. La deserturi cam sărăcie pe la noi.. Nouă ne place gratarul." "În afară de costurile de zi cu zi, restul sunt subiective, tine de gusturi și preferințe, simplu."

Cum au ajuns peste 100 de turiști să viziteze România din greșeală. Oaspeții surpriză au fost întâmpinați cu pâine și sare



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list