O animatoare care face furori pe OnlyFans a explicat de ce înșeală bărbații, de fapt

Din păcate, infidelitatea poate apărea uneori în relațiile monogame, dar o femeie care face furori pe OnlyFans pretinde că are răspunsul la întrebarea "De ce înșală bărbații?", dar și soluția ca aceștia să nu o mai facă.

Potrivit femeii din Nottingham, Marea Britanie, se pare că există un motiv simplu pentru care bărbații își înșală adesea partenerele.

Bonnie Blue este o animatoare pentru adulți care a susținut la începutul acestui an că s-a culcat cu aproximativ 122 de persoane în decurs de trei săptămâni la Cancun, Mexic.

Într-un nou interviu, tânăra de 25 de ani a spus că femeile "se plâng foarte mult", ceea ce le face să pară "neatractive" pentru iubiții și soții lor.Vorbind pentru The Daily Star, creatorul de conținut pentru OnlyFans a spus:"Femeile, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc, devin leneșe în dormitor și cred că o performanță de tipul pillow princess (persoană care dorește să primească plăcere sexuală, dar nu este interesată să o ofere) îi va ține fericiți pe soții lor.Când, de fapt, atunci mă trezesc că mă rezervă pentru weekend."Ea și-a dezvoltat apoi teoria: "Dacă femeile ar fi mai bune în dormitor, bărbații nu ar înșela.""Obișnuiam să-i învinovățesc pe bărbați pentru că înșală, dar de când sunt lucrător sexual, dau vina pe femeie.""Bărbații caută în altă parte când se plictisesc, așa că nu-i mai plictisiți!"

Interesant este că Blue nu este singura persoană care aduce în prim-plan această ipoteză

La începutul acestui an, un terapeut acreditat a dezvăluit cele mai frecvente "justificări" pe care le aude cu privire la infidelitate.

Suma exorbitantă pentru care Brigitte Pastramă își vinde vila din Pipera. „Mă costă întreținerea ei 3000-3300 de lei în fiecare lună"

Clara Zelleroth, psiholog autorizat și terapeut de cuplu, a spus că mulți oameni susțin că incidentul "pur și simplu s-a întâmplat".

"Această decizie este în mod obișnuit influențată de factori precum alcoolul sau un moment de stres ridicat, ceea ce face ca o persoană să înșele atunci când apare oportunitatea", a explicat ea.

Alte două justificări pentru infidelitate pe care a auzit-o includ insatisfacția sexuală și emoțională, precum și lipsa de angajament.

"Infidelitatea poate fi, de asemenea, legată de un angajament scăzut în relația principală", a spus ea.

"Oamenii își pot justifica acțiunile cu afirmații precum "am fost pe cale să ne despărțim" sau "nu suntem într-adevăr într-o relație angajată în acest moment, doar ne întâlnim întâmplător", dar partenerul lor ar putea să nu simtă sau să vadă relația la fel"

Ea a adăugat că aceste sentimente provin adesea dintr-o lipsă de comunicare reciprocă, ceea ce poate duce, prin urmare, la percepții diferite între parteneri.

Isaac Newton a prezis când se va sfârși lumea și data este destul de apropiată



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list