Marcel Ciolacu despre întâlnirea cu Mircea Geoană la restaurant: „Am vorbit despre înot”

„Normal, când se strâng mai mult de doi români vorbesc despre fotbal și despre politică. În seara aceea am vorbit și despre înot", a declarat Marcel Ciolacu, făcând referire la performanța remarcabilă a lui David Popovici, care a câștigat medalia de aur la înot la Jocurile Olimpice de la Paris. „Dar nu am intrat în negocieri politice", a adăugat el, în timpul unei vizite de lucru la Drumul Expres Craiova-Pitești.

Cozmin Gușă - dezvăluiri bombă despre întâlnirea dintre Geoană și Marcel Ciolacu!

A fost întâlnire de gradul zero între Marcel Ciolacu și Mircea Geoană! Cei doi posibili candidați la alegerile prezidențiale s-au întâlnit la ziua de naștere a omului de televiziune Marius Tucă. La aceeași masă selectă s-au mai aflat Mihaela Geoană, Victor Ponta, dar și influenți oameni de afaceri. Totul se întâmplă la doar câteva zile după ce trustul de presă la care lucrează Tucă a dezvăluit că secretarul adjunct al NATO ar fi trimis o coroană de flori la înmormântarea lui Mihai Caraman, spionul care a reușit să fure informații clasificate de la NATO în perioada comunistă. 

În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Marius Tucă a dat cărțile pe față și a mărturisit că acesta a fost pretextul ideal ca Geoană și Ciolacu să se întâlnească. Cele mai importante discuții ar fi fost despre Partidul Social-Democrat.

Cina cea de taină: Întâlnire între Mircea Geoana și Marcel Ciolacu. Marius Tucă, organizatorul evenimentului, a explicat cum au ajuns cei doi să stea la aceeași masă

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list