Gușă: Țările care câștigă medalii la Olimpiadă contează și geopolitic. România și-a pierdut potențialul moștenit din vremurile lui Ceaușescu!

M-am exprimat despre ceremonia de deschidere și organizarea Olimpiadei de la Paris (Urmărind ceremonia Olimpiadei am priceput două treburi: decăderea ireversibilă a lumii euroatlantice, respectiv că cei ca mine am devenit "minoritari"! – Solid News). 

Le consider batjocoritoare la adresa sportivilor și suporterilor, iar această olimpiadă va intra în istorie cu asemenea marcă proastă. Iar legat de istorie să consemnăm că Rusia a mai fost interzisă doar la olimpiada nazistă de la Berlin din 1936 (la Los Angeles în 1984 Rusia n-a participat doar ca răspuns al boicotului SUA din 1980 la Olimpiada de la Moscova), în 1936 atunci când în locul lui Macron de azi trona de la tribună Adolf Hitler. 

Azi rușii au fost interziși la Olimpiadă pe motiv de război ucrainean, spre deosebire de Israel, ce e bine primit la Paris, în ciuda genocidului din Gaza. Ce să mai zic, prieteni goldiști, că au fost interziși și belarușii la Olimpiada pariziană, pe motiv că sprijină Rusia, dar e limpede că e extrem incorect și acest lucru, deoarece, tot spre exemplu, China și Coreea sunt la Olimpiadă, iar aceste țări au oferit un sprijin chiar mai mare regimului lui Vladimir Putin. Tind să cred că belarușii sunt mai „vinovați" doar pentru că sunt creștini ortodocși, iar dacă analizați satanismul ceremoniei de deschidere, se poate să-mi dați dreptate.

Citește continuarea pe solidnews.ro.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list