Greutățile se termină pentru trei zodii în săptămâna 29 iulie – 4 august 2024. Mercur retrograd începe devreme

Mercur devine retrograd pe 4 august, dar zilele precedente sunt la fel ca atunci când e retrograd. El devine de obicei evident în acest moment, cu defecțiuni, întârzieri și întorsături neașteptate. Această perioadă a umbrei lui Mercur și acest ciclu este 26 iulie - 6 august 2024. Așa că, fii cu ochii în patru dacă te numeri printre zodiile de mai jos.

Greutățile se termină pentru trei zodii în săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Această perioadă poate coincide cu șocuri în viața amoroasă, dar de obicei, acesta nu este un aspect negativ. Luna Nouă e pe 4 august și este în zodia Leului, care este asociată cu dragostea, divertismentul și drama. Luna nouă din această săptămână aduce un nou ciclu lunar. Acesta îl afectează cel mai mult pe Vărsător în zona relațiilor. Cu toate acestea, și alte semne de aer precum Balanța și Gemenii vor simți și un nou val de energie.

Ce armă ascunsă ai, în funcție de zodie. Puterea secretă despre care nu știaiGemeni

Conducătorul tău planetar este Mercur și, din moment ce această planetă te conduce și devine retrogradă, sunt șanse să fii afectată mai mult decât alții. Mercur devine retrograd în casa ta a patra, care guvernează casa și, în astrologie, este considerat a fi parte a diagramei care guvernează fundația ta de bază.

Persoanele născute în perioada 24 – 26 mai vor fi afectate cel mai mult. Nu trebuie să te surprindă dacă lucrurile nu decurg așa cum îți dorești în această săptămână. S-ar putea să te confrunți cu ceață în gândire, uitare sau chiar să pierzi lucruri.

Ce trebuie să schimbi, ca să îți meargă bine până la sfârșitul verii. Astrologii au cercetat harta astrală și prezintă soluțiileFecioară

De asemenea, ești condusă de Mercur și, din moment ce retrogradul se află în zodia ta, precum și în prima ta casă a sinelui, retrogradul te poate afecta mai mult decât pe oricine altcineva.

Dacă te-ai născut devreme în semnul Fecioarei, aproximativ 23-27 august, vei fi afectată mai mult decât alte Fecioare. S-ar putea să-ți fie mai greu să gândești și să te concentrezi și să te aștepți ca anumite lucruri din viața ta să se destrame. Un retrograd înseamnă a reveni și a repara ceva ce trebuie să fie reparat în loc să mergi înainte.

Horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2024. Zodiile care își vor găsi adevărata dragoste

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list