Cu ce se poate curăța aurul acasă. Metode simple și eficiente

Pentru a împiedica trecerea timpului să lase urme de uzură pe aceste piese, curățarea bijuteriilor din aur în mod regulat este o necesitate. Ți-am pregătit o listă de metode simple și eficiente pentru a îți readuce accesoriile preferate într-o stare impecabilă, fără prea mult efort.

Cu ce se poate curăța aurul acasă

Există două motive principale pentru care ar trebui să îți cureți în mod regulat bijuteriile din aur. În primul rând, pentru a le menține aspectul lustruit, impecabil. Aurul fin lustruit are un finisaj strălucitor ca o oglindă.

În al doilea rând, trebuie să le cureți pentru a le preveni deteriorarea în timp. Expunerea la loțiuni și produse cosmetice poate deteriora bijuteriile și vor părea uzate și terne.

Singurul ingredient care poate face ouăle prăjite de 10 ori mai bune. Doar el le poate îmbogăți aroma

„Aș sugera să vă curățați bijuteriile la fiecare câteva săptămâni pentru a le păstra aspectul strălucitor. Cu toate acestea, nu aș sugera reîmprospătarea continuă, deoarece aceasta poate uza metalul mai repede. O dată la fiecare câteva luni este suficient", explică bijutierul Sophie Arnott.

Procesul de curățare a bijuteriilor acasă este extrem de simplu și eficient. Trebuie să urmezi doar patru pași. Ai nevoie de un bol cu apă caldă, dar nu clocotită, în care să adaugi câteva picături de detergent lichid. Ulterior, lasă bijuteriile la înmuiat timp de 10-15 minute.

Pentru cel de-al treilea pas ai nevoie de o periuță de dinți cu peri moi sau de o pensulă. Curăță ușor fiecare piesă în parte, pentru a îndepărta petele și murdăria persistentă. La final, clătește-le cu apă căldă și usucă bijuteriile, tamponându-le ușor, cu ajutorul unui prosop.

Dacă te întrebi cu ce se poate curăța aurul acasă, trebuie să reții și că nu trebuie să folosești niciodată substanțe chimice agresive atunci când îl cureți. Aurul este un metal moale și riști astfel să îi deteriorezi luciul și strălucirea. Substanțele chimice pot distruge suprafața bijuteriei.

Citește continuarea aici

Ce este răceala de vară și cum se poate trata. Sfaturi utile de la specialiștii în sănătate

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list