Clujul bate din nou recordul la înghesuială pe metru pătrat. Garsoniere de doar 11 mp, de vânzare pentru „doar” 40.000 de euro

O scurtă privire asupra ofertelor imobiliare din capitala Transilvaniei ne arată cum garsonierele din Gheorgheni și Mănăștur, situate în blocuri pentru nefamiliști, fără balcon și având o suprafață de doar 11 metri pătrați, sunt disponibile spre vânzare la prețuri aproximative de 40 de mii de euro.

O astfel de garsonieră, într-un bloc din Gheorgheni, proaspăt renovată, costă 39.990 euro. Spre deosebire de majoritatea acestui fel de oferte, aceasta e scoasă la vânzare chiar de proprietar și nu de agenții imobiliare. Între avantajele achiziției, listează proprietarul, este "estetică superioară": "cel mai estetic bloc de garsoniere de 11 mp din Cluj-Napoca", susține aceasta.

O altă ofertă, ceva mai îndrăzneață, propune prețul de 48.000 de euro pentru aceiași 11 metri pătrați. Mai mult, proprietarul care cere această sumă consideră că cei 11 mp alcătuiesc o „garsonieră spațioasă". 

 

„Vând garsonieră spațioasă de 11 mp, situată pe Strada Albac din Cluj-Napoca.Garsoniera este perfectă pentru o persoană singură sau un cuplu, fiind dotată cu tot ce este necesar: mașină de spălat, cuptor cu microunde, plita electrica și TV.Locația ideală:Aproape de Iulius Mall: Ideală pentru cei care doresc să fie aproape de magazine, restaurante și cinematografe.Lângă baza sportivă Gheorgheni: Perfectă pentru cei pasionați de sport.Zonă liniștită cu mult spațiu verde: Bucură-te de liniște și relaxare, departe de agitația orașului.Acces facil la mijloacele de transport: Ajunge rapid și ușor oriunde în Cluj-Napoca.Preț: 48.000 de euro", spune anunțul de pe un site de profil.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list