Caz terifiant: Cadavrul unui român a fost găsit legat cu lanțul de un stâlp și de o mașină în flăcări

Cum s-a întâmplat tragedia

În noaptea de 28 iulie, după ora 4.00, pompierii au fost chemați de urgență pentru a stinge un incendiu care se dezvolta la o mașină pe Via Cavour, lângă piața principală din Cornaredo. La sosirea lor, aceștia au descoperit un cadavru legat cu un lanț de mașină și de un stâlp din apropiere. Trupul, în mare parte ars de flăcări, a fost găsit într-o stare șocantă și a fost identificat ulterior ca fiind al unui român în vârstă de 67 de ani.

Se pare că incidentul a avut loc în apropierea locuinței fostei iubite a victimei. Femeia, care a fost martoră la sosirea echipei de urgență, a recunoscut cadavrul ca fiind al bărbatului de care se despărțise anterior și este acum în stare de șoc din cauza celor întâmplate.

Autoritățile italiene, inclusiv carabinierii, au fost alertate de pompieri și au început imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Deși ipoteza predominantă în rândul autorităților este că ar putea fi vorba despre o sinucidere, investigațiile sunt încă în curs de desfășurare pentru a clarifica toate detaliile și a descoperi adevărul din spatele acestei tragedii.

 



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list