Ana Maria Păcuraru, din Bali, direct pe patul de spital. Jurnalista a trecut prin clipe de coșmar în vacanța exotică: "Sincer, ne-am aventurat..."

Experiența pe care a vrut s-o trăiască într-o vacanță exotică în Bali a trimis-o pe Ana Maria Păcuraru direct pe patul de spital, la întoarcerea acasă. 

Ana Maria Păcuraru mărturisește, într-o postare pe Facebook, că a vrut să experimenteze și mâncarea locală, însă, după ce în spațiul public au apărut informații despre frigăruile din carne de câine care au fost descoperite la comercializare în Bali, a luat în calcul și posibilitatea să fi consumat o astfel de grozăvie... 

"Din Bali, la spital - când vacanța se transformă în aventură! 

După 12 zile de vis în Bali, unde totul a fost perfect, am aterizat în București și am ajuns direct la spital, pe perfuzii. Stări de rău și tulburări digestive - ce combo de final de vacanță! 

Și azi, soțul meu îmi trimite un articol: [Frigărui din carne de câine descoperite într-o stațiune frecventată de români]. Oare asta am pățit și eu? 

Frigărui din carne de câine, descoperite într-o stațiune frecventată de turiștii români. Autoritățile au intervenit de urgență

Sincer, ne-am aventurat și am vrut să mâncăm precum localnicii. Oare am mâncat bucăți de câine? 

Mă apucă râsul, dar și plânsul. Momentan, încă trăiesc la Spitalul "Matei Balș"" 😂 și sper ca luni să revin la emisiune și să nu încep să latru din cauza frigăruilor de câine din Bali! 😂

Cine zice că vacanțele sunt doar relaxare, sigur n-a fost cu mine în Bali!", scrie jurnalista Ana Maria Păcuraru, pe Facebook.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list