Alfred Bulai a strâns o avere din colaborările cu statul. Cum l-a protejat Remus Pricopie pe profesorul abuzator

După înregistrările apărute în spațiul public în care Alfred Bulai le făcea avansuri studentelor sale, rectorul Remus Pricopie a anunțat că i-a suspendat activitatea acestuia din cadrul SNSPA. Însă, potrivit jurnaliștilor, fostul ministru al Educației din Guvernul Ponta ar fi știut în tot acest timp ce obiceiuri murdare are sociologul, dar, a preferat să tacă.

Rectorul Remus Pricopie, vocal pe rețelele de socializare pe aproape orice controversă politică a ales să nu menționeze nimic despre scandalul sexual care îi pătează imaginea instituției pe care o conduce.

Ies la iveală și informații șocante despre cum sociologul Alfred Bulai era abonat la contracte cu statul. Deși deține doar jumătate din firma de cercetare, Bulai a încasat profituri de peste 135 de mii de euro din 24 de contracte semnate cu diverse instituții ale statului.Potrivit ultimei declarații de avere, Alfred Bulai a avut un salariu de aproape 19.000 de lei pe lună ca profesor titular și director al departamentului de sociologie al SNSPA. El a mai încasat 3.000 de lei pentru un training la o școală de vară. Sociologul deține un apartament în Capitală și are aproximativ 125 de mii de euro în conturi.

Nici Remus Pricopie nu o duce rău din colaborările cu statul. Remus Pricopie este rector al SNSPA din anul 2012. El a fost numit ministru al Educației de Victor Ponta, prima dată în anul 2012 și a doua oară în anul 2014. Potrivit jurnaliștilor, rectorul de la SNSPA a încasat în anul 2023 aproape 552 de mii de lei de la universitatea pe care o conduce.

Și soția sa ar fi favorizată în sistem. În martie 2024, Camelia Pricopie a fost aleasă la propunerea PSD să îi ia locul baronului Niculae Bădălău pe postul de vicepreședinte la Curtea de Conturi, după ce acesta fusese arestat. Aceasta era înainte chimistă la o unitate din servicii. 

Încă o studentă rupe tăcerea în cazul abuzurilor lui Alfred Bulai: „Îmi spunea că femeile la 24 de ani sunt expirate"

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list