4 copii răniți, după ce au căzut cu tiroliana de la peste 2 metri înălțime, într-un parc de ditracții din Hunedoara! A fost solicitat elicopterul SMURD

Copiii, doi baieti si doua fete, au fost raniti in urma cazaturii de la cativa metri inaltime. Mai multe echipaje medicale au intervenit in parc pentru a le acorda primul ajutor, relateaza Opinia Timisoarei.

La fata locului a fost trimis si un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe cel mai grav dintre raniti. Vorbim despre un baiat de 7 ani. 

„În parcul de distracții Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieți și două fete au suferit mai multe traumatisme pen cădere de la înălțime. Practic, din primele informații s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4 au căzut de la 2 – 2,5 metri. Intervențiamedicală este asigurată de Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara și un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalți 3 vor merge la Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălțime", au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list