VIDEO - Bătaie de zile mari în Parlamentul Italiei. Un politician a fost scos în scaun cu rotile

Totul a pornit din cauza unui proiect de lege controversat al guvernului italian de extremă dreaptă, privind creșterea autonomiei autorităților locale.

Igor Iezzi, 49 de ani, liderul adjunct al partidului Lega, al lui Matteo Salvini (LSP), l-a lovit de mai multe ori pe deputatul Leonardo Donno, de la Mișcarea 5 Stele (M5S), miercuri, 12 iunie, în cadrul unei ședințe în Camera Deputaților privind legea autonomiei diferențiate pentru regiuni. 

Tensiunile au escaladat în momentul în care un deputat din partea partidului Mișcarea 5 Stele a încercat să îi înmâneze un steag ministrului Afacerilor Regionale.

„Atacul care a avut loc în Cameră împotriva lui Leonardo Donno este un eveniment foarte grav și rușinos. Deputatul nostru a vrut să-i ofere un steag italian ministrului Calderoli, dar a fost atacat de parlamentari majoritari, inclusiv de membru Igor Iezzi, primind pumni și ajungând la pământ", a menționat partidul fostului premier Giuseppe Conti (M5S), într-un comunicat. 

După scandalul Babasha, Diana Șucu cere interzicerea manelelor în România. Milionara ar dori o petiție în acest sens

Potrivit agenției ANSA, după agresiune, Donno a ajuns la spital. Și-a făcut și o electrocardiogramă pentru a exclude orice problemă: „Am primit un pumn în față de la deputatul Iezzi. Au încercat și alți parlamentari să mă lovească". 

Lucrurile au degenerat, iar parlamentarul de la care a pornit scandalul a fost scos din sală într-un scaun cu rotile. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list