Scandalul semnăturilor false. George Simion: Dacă ei fac acest act disperat în ultima săptămână de alegeri înseamnă că avem o șansă teribilă să câștigăm

"Nu o sa reuseasca (Statul Paralel - n.r.). Ne asteptam la asa ceva. Din minut in minut astept ca procurorii sa-mi aduca citatia. Colegii mei au fost scosi din casa la 7 dimineata, ca ultimii criminali, desi erau martori. Procuratura, in acest moment, ne zadarniceste castigarea alegerilor. Nu sunt un om care sa ma tem, nu am facut infractiuni. Scoatandu-ma cu catuse, ei cred ca o sa influenteze electoratul. Nu mi-e frica de Coldea. 

AUR va castiga duminica alegerile. Nu vor reusi sa ne scoata duminica de pe buletinele de vot. De fapt, tinta lor este clara.

Sunt oameni pe care clica Coldea-DumbravaDincu si-au pierdut viata, familiile, reputatia. Eu nu ma tem. Daca ei fac acest act disperat in ultima saptamana de alegeri inseamna ca avem o sansa teribila.

Zeci de membri din echipa de campanie au AUR au ramas fara telefoane. Le-au fost rechizitionate. Sa faci acest lucru in ultima saptamana de campanie nu suna a UE, suna a Putin.

Nu ne sperie si nu ne intimideaza. Colegii mei vom fi toti la ora 16.00 in fata la Parchet. Am fost avertizati, mi s-a spus ca asta vom patit. Ca vom fi scosi in afara legii, in afara acestor alegeri. Este Rusia lui Putin, Rusia a lui Coldea

Ne-au intrebat de semnaturile AUR pentru PE", a transmis George Simion, la Realitatea PLUS.

Silvestru Șoșoacă a fost ridicat miercuri de la domiciliu și dus la Parchetul General, unde este audiat în legătură cu listele de semnături depuse pentru a-și susține candidatura la Parlamentul European. Conform surselor Realitatea PLUS, George Simion este vizat în această anchetă.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list