Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușor

Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru că îi putem folosi în multe preparate, cuprinzând toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mâncăruri scăzute, conserve și chiar deserturi. Au un gust neutru și pot fi asociați cu multe alte ingrediente.

Din categoria conservelor, putem include dovleceii și în rețetele de murături, dar și în cele de compot, gem sau dulceață. Putem prepara din dovlecei chiar și sosuri delicioase pentru pizza și paste.

Descoperă aici și o rețetă de sos de dovlecei cu ardei copți pentru iarnă. În continuare, îți oferim rețeta gogoșilor, detaliată pas cu pas.

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura – Ingrediente2 dovlecei medii2 ouă100 g zahăr1 plic de zahăr vanilat200 g făină1 linguriță praf de copt1/2 linguriță scorțișoară (opțional)1 praf de sareulei pentru prăjitzahăr pudră pentru decor.Rețeta gogoșilor din dovlecei – Mod de preparare

Înainte de a începe amestecarea ingredientelor pentru aluatul de gogoși, va trebui să te ocupi de pregătirea dovleceilor.

Spală dovleceii și dă-i pe răzătoarea mică. Pune dovleceii rași într-o sită și presară un praf de sare peste ei. Lasă-i să stea 10-15 minute pentru a elimina excesul de apă. După acest timp, stoarce-i bine pentru a elimina cât mai multă apă posibil.

Citește continuarea aici

Secretul celei mai bune ciorbe de văcuță cu legume. Ingredientul care îi dă gustul bogat și intens

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list