Gafă uriașă comisă de NASA, s-a stârnit panică pe Pământ. Conspiraționiștii au înroșit rețelele de socializare

Nebunia globală a izbucnit în momentul în care canalul de YouTube al Administraţiei Naţionale pentru Aeronautică şi Spaţiu (NASA) a difuzat o înregistrare audio în care se putea auzi o voce feminină care le cerea membrilor echipajului „să îl pună pe comandant înapoi în costumul lui", să îi verifice pulsul şi să îi furnizeze oxigen, adăugând ulterior că prognosticul său este „fragil".

În scurt timp, înregistrările audio au fost publicate pe reţeaua de socializare X de către pasionaţi ai zborurilor spațiale, care au și avertizat că pe ISS ar exista o urgenţă gravă. 

 

BREAKING! Emergency Situation on the ISS!"hypobaric exposure" to the commander "multiple dps hits"Listen Live: https://t.co/g5AQSjBOm8#NASA #ISS #SpaceStation #Emergency #Breaking pic.twitter.com/megfDjHUtg

— The Launch Pad (@TLPN_Official) June 12, 2024

 

La scurt timp, NASA a fost nevoită să-și recunoască greșeală și să explice ce s-a întâmplat.

„Acea înregistrare audio a fost transmisă din greşeală, de la o simulare în curs de desfăşurare în care membrii echipajului şi echipele de la sol se antrenează pentru diverse scenarii în spaţiu şi nu are legătură cu o urgenţă reală. Nu există o situaţie de urgenţă la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale", se afirmă în mesajul de pe X.

Evident că acest anunț n-a stopat imediat valul de mesaje cu tentă conspiraționistă, care acreditează ideea că ceva s-a întâmplat la bordul complexului orbital și că, de fapt, NASA încarcă să ascundă adevărul în spatele unei presupuse greșeli. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list