Crimă șocantă: un bărbat și-a omorât soția, apoi s-a sinucis. Fiul i-a găsit pe cei doi: „Tati a omorât-o pe mami şi el s-a...”

Tragedia a fost descoperită de fiul victimelor

Evenimentul șocant s-a petrecut în localitatea Șeitin, unde un bărbat a cedat într-o izbucnire de furie, distrugând mobilierul și bunurile din casă. Într-o încercare disperată de a scăpa, soția sa a fost prinsă și bătută cu brutalitate, până când a căzut inconștientă. Realizând gravitatea faptei sale, bărbatul a decis să-și ia viața.

Fiul cuplului, ajuns acasă după serviciu, a fost cel care a descoperit scenele terifiante și a strigat disperat după ajutor.

„Mama mea e distrusă, moartă. Tati a omorât-o pe mami și el s-a spânzurat", a declarat băiatul, conform relatărilor publicate de observatornews.ro.

Cei doi soți erau bine cunoscuți în comunitate ca fiind persoane liniștite și devotate religiei, participând regulat la slujbele bisericești. Nimeni nu ar fi anticipat o asemenea tragedie.

„Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei", a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

Poliția așteaptă rezultatele autopsiei pentru a obține mai multe informații despre circumstanțele acestui eveniment dramatic.

Ce au declarat vecinii

Vecinii și apropiații sunt în stare de șoc și nu își pot explica cum s-a ajuns la această tragedie. „Foarte cumsecade oamenii. Nu i-am cunoscut ca să fie cu scandal, cu nimic. A rămas toată lumea șocată", a declarat un localnic.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile iau în considerare toate ipotezele pentru a elucida motivele din spatele acestei tragedii. Fiul cuplului este profund afectat de pierderea părinților săi și trece prin momente de durere intensă.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list