Beneficiile consumului de caise uscate. Ele sunt recomandate în dieta zilnică

Caisele sunt fructe mici cu sâmburi. Dimensiunea lor mică le face grozave pentru gustare, în timp ce versiunea uscată este grozavă pentru a adăuga un amestec de gust și fibre. Pe lîngă fibre, profilul lor nutrițional promovează îmbunătățirea sănătății organismului.

Remedii naturale pentru durerile de mușchi și articulații. Soluții eficienteBeneficiile consumului de caise uscate

Unul dintre nutrienții cheie ai caiselor sunt fibrele. Fiecare cană de caise are 3,1 grame de fibre, ceea ce reprezintă 11% din valoarea zilnică recomandată.

În plus, caisele deshidratate sunt sărace în calorii și conțin multe vitamine esențiale. 70 de grame de caise uscate pot conține 34 de calorii, 8 grame de carbohidrați, 1 gram de proteine, dar și vitamina C, vitamina A și vitamina E.

În plus, caisele sunt o sursă minunată de beta carotene și luteină. Fructele uscate sunt fructele care au fost deshidratate prin uscare la soare sau prin utilizarea uscătoarelor specializate pentru a elimina cea mai mare parte a conținutului de apă.

După ce oră e recomandat să nu mai consumi cofeină pentru un somn odihnitor, sfaturile specialiștilor

Acest lucru face ca fructul să se micșoreze și să devină mai dens energetic.

Fructele uscate pot face parte dintr-o dietă sănătoasă, deoarece sunt în general bogate în fibre, antioxidanți și vitamina C.

Cu toate acesta, fructele uscate pot avea un conținut ridicat de zahăr natural, atât fructoză, cât și glucoză, așa că este important să le consumi cu măsură ți să nu exagerezi.

Mai jos găsești câteva dintr emotivele pentru care nutriționiștii de la Healthline recomandă consumul de caise uscate.

Exercițiul-minune! Durează doar 3 minute, dar îți lucreză toți mușchiiÎmbunătățesc sănătatea ochilor

Într-o porție de 100 de grame de caise uscate există vitamina A. Chiar dacă au fost deshidratate, acestea își păstrează o parte importantă din nutrienți.

Aceste vitamine sunt esențiale pentru sănătatea ochilor.

Citește continuarea aici

Ce beneficii au sâmburii de caise pentru sănătate. Cum poți să-i incluzi în dieta ta

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list