Anca Alexandrescu, după cel de-al doilea răspuns primit de la SRI: Florian Coldea MINTE cu nerușinare și încearcă să dezinformeze cetățenii și presa

"Asa cum am anuntat la ultima emisiune, inainte sa plec in vacanta, eu am trimis inca o solicitare la SRI pentru a lamuri o serie de afirmatii din comunicatul emis de Coldea. Am fost convinsa ca Florian Coldea minte cu nerusinare si incearca sa dezinformeze cetatenii si pe noi, presa, dar cel mai grav este ca a sustinut lucruri contrar realitatii. 

Nu este vorba despre o institutie oarecare, ci de SRI, iar insinuarile pe care generalul Florian Coldea le-a facut in comunicatul sau sunt extrem de grave. Domnia sa insinua ca este inca ofiter activ prin prisma faptului ca se supune tuturor regulilor pe care le-a enumerat acolo, conform legii celei care sunt in dreptul ofiterilor activi. In afara de asta, sugera ca i s-a reiinoit avizul de securitate, creind senzatia ca avizul de securitate pe care il detine este similar cu cel avut inainte de a trece in rezerva", a explicat, miercuri, jurnalista. 

Anca Alexandrescu a aratat, astfel, ca a trimis catre SRI niste intrebari suplimentare, raspunsuile la aceste intrebari fiind primite marti seara. 

 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list