Alimentul minune care curăță sângele, recomandat de prof. dr. Vlad Ciurea

„Sângele dumneavoastră este responsabil pentru transportul a tot felul de materiale în tot corpul dumneavoastră, de la oxigen, la hormoni, factori de coagulare, zahăr, grăsimi și celulele sistemului imunitar.

Chiar nu este nevoie să investiți într-o dietă de curățare costisitoare sau să cumpărați tone de suplimente de detoxifiere pentru a vă ajuta să vă mențineți sângele curat și lipsit de toxine și deșeuri.

Ficatul și rinichii fac deja o treabă excelentă în ceea ce privește purificarea sângelui prin eliminarea și descompunerea deșeurilor. Așadar, cea mai bună opțiune pentru a vă purifica sângele în mod natural ar fi să găsiți modalități de a ajuta aceste organe esențiale să funcționeze cât mai eficient.

Trucul oglinzilor din cabinele de probă ale marilor magazine de fițe: „Așa ne păcălesc atunci când încercăm hainele"

Ficatul și rinichii filtrează deșeurile din sânge. Dar consumul de alimente nutritive, inclusiv legume crucifere și fructe de pădure, împreună cu consumul de apă potabilă pot ajuta la susținerea acestor organe.

Unul dintre condimente, și anume usturoiul, care este favoritul multor români, contribuie la o stare de sănătate mai bună, a explicat prof.dr. Vlad Ciurea

„Ceapa, usturoiul, busuiocul, pătrunjelul împing procesele cerebrale. Este foarte interesant! Este dovedit că usturoiul curăță vasele.

Am un prieten din comunitate care mănâncă usturoi așa cum mâncăm noi semințe și spune că este pentru sănătate foarte bine!", a mai explicat medicul Vlad Ciurea, la un post TV.

Cinci copii au ajuns la spital cu simptome grave de intoxicație după ce au mâncat ciuperci culese din pădure

Prof. dr. Vlad Ciurea a explicat cum putem să ne activăm creierul, după o noapte de somn.

La fel cum ne îngrijim corpul pentru a evita să ne îmbolnăvim, așa trebuie să ne îngrijim și creierul, care este, la urma urmei, elementul cel mai important", amintește medicul neurochirurg.

Prof. dr. Vlad Ciurea a explicat de ce este indicat să bem apă pe stomacul gol dimineața, de îndată ce ne trezim.

„Această bijuterie pe care ne-a dat-o Dumnezeu, cu care vorbim, ne certăm, ne împăcăm, iubim, construim, procesăm, facem o țară din ce în ce mai frumoasă, trebuie ţinută în activitate.

Mai mult, să-l ținem și normal și sănătos. Această activitate de mentenanță a creierului implică foarte multe elemente.

Trebuie să începem încă de dimineață, cu primele raze de soare și cu un zâmbet.

Primul lucru pe care să-l facem dimineaţa este să bem apă pe stomacul gol.

Să gândim pozitiv, să ne uităm la ce este frumos și chiar dacă lucrurile nu sunt chiar cum gândim noi, să deschidem geamul, să inspirăm aer curat dimineața, să fim extrem de optimiști și să gândim la ce va fi peste zi, bine și foarte bine.

Apoi, trebuie să bem apă de dimineață. Apa trebuie să fie plată și trebuie să bem apă, nu cafea.

Primul lucru este apă pe stomacul gol. Apă plată, nu cu gheață, nu cu alte ingrediente, nu cu alte substanțe. Dacă vreți, apă cu lămâie", potrivit medicului Vlad Ciurea.

„Se bea pe stomacul gol, la temperatura camerei, pentru că pătrunde în corp și umidifică tot corpul, curăță corpul, hidratează. După această stare pe care am avut-o peste noapte, în care organismul s-a odihnit, trebuie să-l activăm și atunci apa pornește.

Apoi, exercițiile fizice, deplasarea, după care urmează în mod normal igiena de dimineață și un mic dejun care nu trebuie să fie în fugă și nici copios. Trebuie să fie ceva plăcut, dacă se poate cu puțină muzică", a adăugat Vlad Ciurea.

Primii struguri s-au copt deja într-o comună din județul Buzău. Cât costă un kilogram de trufandale



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list