ALEGERI 2024. Gabriela Firea: Am votat cu optimism. Bucureștiul e un oraș frumos, dar din păcate în ultima perioadă a fost abandonat

"Am votat cu gandul la toti tinerii din Bucuresti, la seniorii nostri, la copii si la adulti, la persoane sanatoase care se gandesc la preventie. Pentru ca in administratie sa lucreze oameni care sa lucreze de dimineata pana seara, gasind solutii, comunicand si fiind transparenti, care nu se incuie in birou. 

Am votat cu mult optimism pentru ca Bucurestiul e un oras atat de frumos, de care poti sa te indragostesti, dar din pacate in ultima perioada a fost abandonat. 

Am votat cu gandul la toti bucurestenii", a declarat Firea dupa iesirea de la urne, cu lacrimi in ochi.

Senatoarea PSD a recunoscut ca este emotionata, spunand: "Sunt emotionata, foarte emotionata. Nici nu prea am dormit. M-am bucurat sa vad si tineri si seniori si adulti sa vina la vot. E un semnal foarte puternic. E important sa trimitem in PE oameni care sa se lupte pentru Romania", 

Prezent alaturi de Firea, premierul si totodata liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat: "E evident pentru toata lumea. Capitala are nevoie de o schimbare. Cred ca am depasit momentul in care Bucurestiul are lozinci, promisiuni si un dusman imaginar. A venit timpul ca Bucurestiul sa fie o capitala europeana asa cum ne dorim cu totii". 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list