Accidentul de la 2 mai. Procesul șoferului drogat Vlad Pascu se reia pe 14 iunie! Mărturii din sala de judecată

Au fost clipe pline de durere, vineri, la Judecătoria Mangalia, acolo unde a avut loc un nou termen în procesul lui Vlad Pascu. Rudele celor doi studenți uciși au făcut mărturii cutremurătoare. Mama lui Sebi nu a mai rezistat și a ieșit plângând din sală. În tot acest timp, beizadeaua drogată a privit în jos, iar la un moment dat chiar a căscat.

Aflat pentru a doua oară în fața părinților Robertei și ai lui Sebastian, Vlad Pascu a evitat să îi privească în ochi. Pentru că sala de judecată este foarte mică, tații celor doi studenți uciși de beizadeaua drogată au stat lângă boxa arestaților, acolo unde se afla călăul copiilor lor.

DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ALE MAMEI ROBERTEI, UNA DINTRE VICTIMELE LUI VLAD PASCU„Nu pot descrie în cuvinte cum a fost afectată viața noastră. Sora ei nu poate dormi fără lumină, doarme cu televizorul aprins, iar bunicii ei plâng întruna. Nepotul și surorile mele sunt la fel de afectați. A fost un copil sufletist, altruist, își ajuta prietenii", a spus mama Robertei în sala de judecată.

DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE VERIȘORUL ROBERTEI, CARE A SUPRAVIEȚUIT ACCIDENTULUI

„Nu îmi pot scoate din cap imaginile cu prietenii mei decedați. În urma accidentului, am devenit un om anxios și cu privirea piedută. Doctorii estimează că, ținând cont de sechele, că recuperarea mea va dura cel puțin 2 ani", a spus verișorul Robertei.

DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE FĂCUTE DE MAMA LUI SEBI, TÂNĂRUL UCIS DE VLAD PASCU

„Anul trecut, am fost în vacanță, la Cannes, la Academia de Teatru și Film de acolo și mi-a șoptit la ureche: cândva, peste câțiva ani, o să fiu și eu acolo. Noi acum nu mai avem o viață, eu una mă consider un mort care umblă. Ca să stau în picioare iau tratament din ziua tragediei. Eu trăiesc doar pentru a-i face dreptate lui Sebi și pentru ca sora lui să își revină din șoc", a spus mama lui Sebi.

DECLARAȚII DUREROARE FĂCUTE DE SORA LUI SEBI, TÂNĂRUL UCIS DE VLAD PASCU

„Am rămas cu amintirea lui veselă și blândă, fix cu o seară înainte am ieșit cu el și prietenii lui. Eram cea mai fericită, pentru ca apoi să aflu tot ce s-a întâmplat. Pur și simplu, vrem dreptate și nu o să ne oprim până când nu îi vom face dreptate fratelui meu pentru că merită", a spus sora lui Sebi, la proces.

Revoltător este faptul că, în timp ce rudele celor doi studenți au făcut dezvăluiri în lacrimi, Vlad Pascu a început să caște de plictiseală.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, tânărul mort în accidentul din stațiunea 2 Mai, speră ca Vlad Pascu să fie condamnat măcar la 15 ani de închisoare.

„Pedeapsa pe care o merită, pedeapsa peste 15 ani, măcar 15 ani. Pascu nu are ce să ne spună, durerea noastră e prea mare, orice ar spune el, nu ne poate schimba cu nimic părerea noastră", a spus tatăl lui Sebi.

Dosarul 2 Mai. Vlad Pascu, față în față cu părinții tinerilor uciși: momente cu o încărcătură emoțională uriașă la Judecătoria Mangalia FOTO-VIDEO

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list