Accident rutier mortal în intersecție. Un bărbat a murit și patru persoane au fost rănite în urma impactului

Cum s-a întâmplat totul

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au comunicat că la locul accidentului au fost trimise o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și trei ambulanțe. Într-unul dintre autoturisme, echipele de salvare au găsit o victimă în stare gravă, care, din păcate, a fost ulterior declarată decedată. Celelalte patru victime au fost evaluate de echipajele medicale și, deși rănite, erau conștiente.

„În momentul intervenției, pompierii au luat măsurile necesare pentru prevenirea incendiilor și au lucrat pentru extragerea persoanei în stare gravă," au declarat oficialii ISU Argeș, citați de Agerpres.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Conform verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, un bărbat de 76 de ani din Călinești, aflat la volanul unui autoturism pe DJ 703B, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Slobozia, la intersecția cu DJ 503.

„În urma accidentului, șoferul de 76 de ani a decedat, iar alte patru persoane din celălalt autoturism au fost rănite," se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Șoferul de 40 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În acest caz, autoritățile vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list