A ieșit soarele pe strada lui Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să-l viziteze azi la azil

Vești bune pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a suferit enorm din cauza distanței dintre el și Irina, dorindu-și cu ardoare să o revadă. Relația lor a fost mereu una apropiată, iar despărțirea fizică a fost greu de suportat. În ciuda eforturilor sale de a călători în Statele Unite pentru a o vizita, diverse obstacole au împiedicat aceste întâlniri. Acum, însă, Irina Columbeanu a decis să vină în România împreună cu mama sa pentru a-l vizita pe tatăl ei.

Înainte de a pleca în Statele Unite, Irina și Irinel aveau o legătură foarte strânsă, menținută și ulterior prin comunicarea frecventă la telefon și apeluri video, deși diferența de fus orar de nouă ore între București și Malibu a făcut ca aceste conversații să fie mai dificile. Însă nimic nu poate înlocui prezența fizică și apropierea directă.

Ce a mărturisit Irinel Columbeanu

Vizita Irinei va fi o surpriză extraordinară pentru Irinel, care a declarat că abia așteaptă să-și revadă fiica. „Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de orar de 9 ore între București și Malibu. Ea mă apelează cu video și îmi pare foarte bine să o văd, chiar dacă doar pe un ecran, e singura modalitate de a ține legătura cu cineva care e departe", a declarat Irinel Columbeanu la emisiunea Xtra Night Show.

Întâlnirea de astăzi este așteptată cu nerăbdare și emoție de fostul milionar, fiind un moment de reunire mult așteptat și dorit, aducând alinare și bucurie atât pentru Irinel, cât și pentru Irina.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list