Tensiuni uriașe în Coaliție, la nivel local. Un viceprimar PSD jignește și amenință o consilieră de la PNL: Vă execut de pe fața pământului!

Viceprimar: Când am bătut poimâine palma cu PSD-ul, vă execut de pe faţa pământului!

Consiliera: Ce să baţi palma cu PSD-ul? Dumneata eşti exclus din PSD, încă nu-ţi vine să crezi?

Viceprimar: Îmi...s*** p*** (beeep) 

Sunt discuțiile șocante și greu de reprodus din timpul şedinţei din comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj. Pe înregistrare se aude cum Laurenţiu Ifrim, viceprimar cu atribuţii de primar, o amenință și o jignește pe consiliera Sevastiţa Bora.

Viceprimar: Merg pe stradă cu tine și cu bărbată-tu (beeeep).Tu ai problemă sexuală, eu ți-am mai spus de 100 de ori.

Consiliera: Cred că dumneata ar trebui să te controlezi.

Viceprimar: Ai problemă sexuală. De luni acum încep să mă ocup eu de tine.

Consiliera: De ce mă ameninţaţi? 

Viceprimar: Păi, mă ţin de tine, de capul tău.

Consiliera: Asta faci dumneata în loc să te ocupi de treburile din primărie?

Viceprimar: Pe ocup eu acum! Lasă vrăjeala că m-am săturat de tine, gata!

Femeia spune că strâns mai multe înregistrări, din diferite perioade, din 28 aprilie 2023, 31 mai 2023, 20 decembrie 2023 şi 9 ianuarie 2024 pentru a demonstra că bărbatul o jignește în loc să îi răspundă la întrebări.

Viceprimar: Tu ești o borfașă, atât îți spun. Îți declar pe telefon. O să te bat de o să te (beeep) pe tine. Bă, nu mai pot dă-le în ....beeep de bulangioaice. O pușcăriașă ordinară, scârbă, o mincinoasă o jegoasă, o împuțită. 

Contactat de presă, după ce înregistrările au fost făcute publice, primarul Laurenţiu Ifrim a încercat să se apere și a declarat că înregistrările respective sunt scoase din context. Mai mult acesta spune că doar a răspuns provocărilor.

Sevastiţa Bora şi Laurenţiu Ifrim au fost în trecut colegi de partid. Acum, la alegerile din 9 iunie, aceştia vor fi contracandidaţi la alegerile locale. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list