Secretul bărbatului de 60 de ani care arată ca la 20. Ce meniu are Chuando Tan

Ce mănâncă bărbatul, de fapt

Trecutul lui Tan este unul diversificat: de la model în anii \"80 la cântăreț pop în anii \"90, el și-a găsit, în cele din urmă, pasiunea în fotografia care acum îi aduce recunoaștere mondială. "Mi-am creat un cont de Instagram după ce niște prieteni au menționat că, în zilele noastre, clienții iau în considerare numărul de urmăritori ai unui fotograf pe rețelele de socializare. Pentru a-mi anima feed-ul, am decis să-mi împărtășesc gândurile și am postat câteva autoportrete", a dezvăluit Tan într-un interviu.

Aspectul său aparent neschimbat a stârnit curiozitatea și admirația utilizatorilor online. Se fac speculații despre secretul său, unii atribuindu-i genetica bună, alții creditând aerul curat din Singapore, asistența medicală de calitate și produsele de înaltă calitate.

Secretul tinereții fără bătrânețe dezvăluit de bărbatul în vârstă de 60 de ani care arată ca la 20

Însă Tan însuși consideră că secretul tinereții sale constă într-un echilibru între alimentație și exerciții fizice. El susține că alegerile alimentare reprezintă 70% din ecuație, iar exercițiile fizice contribuie cu restul de 30%. Pentru micul dejun, consumă șase ouă fierte tari, excluzând două gălbenușuri din cauza colesterolului, un pahar de lapte și, uneori, avocado cu fructe de pădure. Celelalte mese includ pui cu orez, legume la grătar și supă de pește. Evită cafeaua și ceaiul, preferând să consume multă apă.

Așadar, secretul lui Chuando Tan pare să fie o combinație între alegeri alimentare sănătoase și un stil de viață activ, demonstrând că îmbătrânirea frumoasă este posibilă cu puțină grijă și atenție acordată corpului și minții.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list