Podul Basarab, blocat de un accident rutier grav. O mașină s-a răsturnat, 7 persoane rănite, transportate la spital

 Intervenția are loc pe calea de coborâre de pe pasajul Basarab spre Bulevardul Doina Cornea.

Conform primelor informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit balustrada podului. Autoturismul, o Dacia Lodgy, s-a rostogolit pe carosabil, iar în urma impactului 7 persoane au fost grav rănite.

Alertate în urma accidentului, 6 echipe medicale de la Ministerul Sănătății - Centrul Operațional pentru Situații de Urgență (COSU) au intervenit de urgență pentru a acorda prmul ajutor.

Cele șapte victime au fost transportate unitățile de primiri urgențe ale spitalelor din apropiere, după cum urmează: 4 persoane la Floreasca, 2 persoane la Spitalul Militar și o persoană la Spitalul Universitar. Din primele informații, persoanele sunt 7 femei, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani.

În continuare, oamenii legii și echipajele sunt la afața locului, fac cercetare pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs aces incident, daca șoferul inovat a pierdut controlul volanului iar o anchetă va fi declanșată în urma datelor.

Medicul Irinel Popescu, detalii exclusive despre starea de sănătate a lui Mihai Leu. Cum se simte marele campion, după ce a fost transferat urgent la Fundeni

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list