O cunoscută artistă a fost surprinsă în timp ce mănâncă parizer pe câmp: „Am avut poftă!”

Emilia Ghinescu mănâncă parizer pe câmp

Videoclipul cu artista în timp ce mănâncă un sandwich pe câmp a devenit viral. „Am avut poftă să mănânc parizer și fiul meu nu a acceptat, cică nu acceptă în mașină parizer. Îmi aduc aminte de picnic când eram copil, aveam oameni la câmp, mâncam în natură.", a mărturisit vedeta.

Internauții au reacționat imediat în mediul online. Unii fanii o apreciază pentru gestul său, în ciuda statului de artistă, și o felicită că este modestă. În același timp, alții o critică și spun că vrea doar să-și facă reclamă.

@emiliaghinescuoficial #fyp #emiliaghinescu #viral ♬ sunet original - Emilia Ghinescu

„Auzi că nu am voie să mănânc parizer în mașină că miroase a parizer toată mașina. Și așa m-a bodogănit alaltăieri că am mâncat castraveți murați și mirosea în mașină doar a castraveți murați. Astăzi nu mi-a mai dat voie să mănânc parizer și i-am spus să mă lase să mănânc parizer pe marginea drumului, că nu e niciun fel de problemă.", a transmis artista.

Emilia Ghinescu apare așezată pe o haină pe câmp în timp ce mănâncă tradițional. Îmbrăcată lejer, artista a dat de înțeles că se comportă și trăiește precum un om normal. „Când te trage pământul...AMC poți scoate omul de la țară, dar țara din el, nu!", a adăugat vedeta.

Videoclipul a strâns peste 5.000 de aprecieri și 200 de comentarii.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list