Metrou în Bragadiru, Ilfov. Când va fi gata construcția

Linia de metrou Bragadiru - Voluntari

Traseul complet al liniei M7 va lega Bragadiru, situat în sud-vestul Capitalei, de Voluntari, în nord-est, și va avea un total de 29 de stații pe o distanță de 25 de kilometri, cu un cost estimat de 3 miliarde de euro, potrivit economedia.ro. 

Spre comparație, cele 14 stații ale liniei M4, care se va extinde de la Gara de Nord până la Filaret și Gara Progresu, au un cost estimat de 2,5 miliarde de euro, conform datelor prezentate de sursa citată mai sus.

Magistrala M7 este menită să ofere un transport public sigur, confortabil și modern, echipat cu tehnologii de ultimă generație. Proiectul urmărește să îmbunătățească mobilitatea urbană, să încurajeze utilizarea transportului public în locul celui privat și să sprijine dezvoltarea economică viitoare.

                        Traseul metroului Bragadiru - Voluntari / Sursa foto - Primărie sector 5

Stațiile planificate pe secțiunea Piața Unirii – Bragadiru includ:

    Piața Unirii 3    Regina Maria    George Coșbuc    Tudor Vladimirescu    Mihail Sebastian    Piața Rahova    Mărgeanului    Antiaeriană    Autogara Rahova    Albeni    Șoseaua Alexandriei    Independenței 1877    Linia de centură Bragadiru    Dumbravei    Bragadiru

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list