Marius a avut parte de un destin cumplit la doar 26 de ani. Tânărul a pierit în urma unui accident rutier după ce a încercat o depășire periculoasă

Detalii despre accidentul nefast

Marius circula cu motocicleta și încerca să depășească un autoturism care vira la dreapta. Din păcate, nu a reușit să încetinească la timp și a intrat violent în mașină. Impactul a fost atât de puternic încât motocicleta a fost proiectată într-un stâlp, iar Marius a fost aruncat pe carosabil. Martorii oculari au intervenit imediat și au sunat la 112, dar eforturile echipelor de salvare au fost în zadar. Tânărul a fost declarat decedat la locul accidentului.

Vestea tragică a lăsat multă durere în sânul familiei lui Marius. Mama lui, incapabilă să accepte pierderea, nu s-a putut dezlipi de trupul neînsuflețit al fiului ei, exprimându-și durerea sfâșietoare la locul accidentului. Rudele și prietenii apropiați s-au adunat în semn de solidaritate, împărtășind suferința și încercând să găsească consolare în aceste momente dificile.

În mașina implicată în accident se aflau o femeie, fiica ei și un băiat, care au fost transportați de urgență la spital. Din fericire, aceștia au primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

Marius lucra în construcții în Italia

Stabilit în Italia, Marius lucra în construcții, dar și la o firmă de securitate. Era cunoscut și apreciat pentru hărnicia și bunătatea sa. Șeful său, Christian Pedrotti, a făcut declarații emoționante după aflarea veștii tragice: „Lucra pentru mine de aproximativ un an, era un tip bun, plin de energie și mereu gata să dea o mână de ajutor altora."

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list