Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Cum s-a întâmplat evenimentul nefericit

Evenimentul a avut loc în această după-amiază, când un singur autoturism a fost implicat într-un accident care l-a scos pe acesta din partea carosabilă. Una dintre persoanele implicate a fost găsită încarcerată în vehicul, conform informațiilor furnizate de ISU Giurgiu.

Imediat după primirea apelului de urgență, pompierii de la Garda de Intervenție Roata de Jos și cei de la ISU Teleorman s-au mobilizat rapid, intervenind cu două autospeciale de stingere echipate cu module de descarcerare. De asemenea, la locul accidentului au fost prezente două ambulanțe SMURD, două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ), precum și echipaje de poliție.

Datorită gravității situației, s-a solicitat și intervenția elicopterului SMURD. Pompierii au utilizat echipamente speciale de descarcerare pentru a extrage un bărbat în vârstă de 43 de ani din autoturism, acesta fiind inconștient și necesitând transportul urgent la spital cu elicopterul.

Victimele au fost transportate de urgență la spital

Echipajele de la SAJ au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 25 de ani și unui bărbat de 44 de ani, ambele fiind transportate la spital pentru investigații și tratament.

Pompierii au acționat prompt și eficient pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, iar autoritățile locale au preluat cazul pentru efectuarea cercetărilor necesare în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor exacte ale accidentului.

Această tragedie rutieră reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a prudenței în trafic, iar autoritățile continuă să îndemne conducătorii auto la responsabilitate și vigilență pentru prevenirea unor astfel de incidente nefericite.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list