Dosar penal pentru fostul șef al Poliției Costinești. Bărbatul a fost oprit în trafic de propriii colegi

Cum s-a întâmplat totul

Conform informațiilor obținute de la Poliția municipiului Mangalia-Biroul Siguranță Rutieră Mangalia, marți seara au primit un apel la numărul de urgență 112 în care era semnalată circulația imprudentă a unui autoturism prin oraș. La fața locului, polițiștii au identificat vehiculul în cauză, iar în interior se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Potrivit surselor Ziua de Constanța, individul în cauză ar fi fost fostul șef al Poliției Costinești, Dorel Răcaru. Acesta, fiind cadru al IPJ Constanța, a refuzat categoric testarea pentru alcool și droguri, atât la locul incidentului, cât și ulterior, la spital, unde fusese dus pentru recoltarea de probe biologice.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

În urma acestui refuz, polițistul a fost înregistrat ca suspect într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice. Este important de menționat că individul nu se afla în timpul serviciului în momentul incidentului.

La nivelul Institutului de Poliție Județean Constanța, au fost inițiate verificări interne prin Biroul Control Intern, în scopul clarificării circumstanțelor și aplicării măsurilor disciplinare corespunzătoare, dacă este cazul.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list