Dominic Fritz folosește banii primăriei în campania electorală!

În urmă cu câteva zile, Fritz a împărțit timișorenilor ziarul primăriei, „Monitorul", realizat cu bani publici, în care erau prezentate materiale electorale. Deși ziarul Primăriei Timișoara era un material realizat în scop informativ, acum, în campania electorală, primarul USR, Dominic Fritz, a considerat că e mai util să îl transforme într-un material de propagandă.

„Monitorul" este plătit din taxele și impozitele timișorenilor, dar acest lucru nu reprezintă un impediment pentru Fritz, care consideră că este normal să uzeze de resursa administrativă în scop politic.

De altfel, Dominic Fritz se laudă și pe contul său de socializare cu acțiuni făcute cu resursele publice, în centre ale primăriei, așa cum este și vizita de la Centrul cultural și educațional Kuncz-Plopi, unde s-a desfășurat o acțiune de campanie a primarului în funcție. Aici, au fost distribuite sucuri și produse de patiserie gratuit, deși legea interzice acest lucru. Acțiunea de campanie personală a primarului în funcție a fost mascată sub forma unei acțiuni a Direcției de Asistență Socială și a unor sponsori de origine germană.

Este evident faptul că primarul Dominic Fritz a renunțat la principiile pe care le-a clamat în campania trecută și a început să folosească orice mijloc pentru promovarea sa, chiar și pe cele imorale și ilegale. Corectitudinea germană a fost băgată sub preș, mai ales acum, când sondajele îl arată pe Fritz ca perdantul cursei pentru Primăria Timișoarei!

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list