Cum își croiește Mircea Geoană drumul către Cotroceni, după eșecul "Mihaela, dragostea mea": campanie cu vedete, vizită la o fermă de vaci

Al doilea om în NATO se promovează prin vedetele urmărite de noile generații. Iar pentru a ajunge la toate categoriile de vârstă, Geoană a fost în vizită și la o fermă de vaci din județul Călărași.

Chiar dacă nu și-a anunțat oficial candidatura pentru președinția României, numărul 2 în NATO postează destul de des videoclipuri pe contul „Mircea Geoană Președinte". 

@mirceageoanapresedinte_ mirceageoana #viitor #renasteromania #alegeri2024 @Giani Kirita ♬ sunet original - Mircea Geoană Președinte

"Toată propaganda moscovită, rețineți, propaganda moscovită susține că eu am furat alegerile sau cineva a furat alegerile lui Mircea Geoană. Nu i-a furat nimeni alegerile.

Cei care i-au furat masiv la acele alegeri au fost ce-i care-l susțineau pe Geoană, pentru că erau 6-7 în fiecare secție de votare, supravegheați de unul singur, care era reprezentantul meu", afirma Traian Băsescu.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list