Zeci de oameni au rămas pe drumuri după ce și-au cumpărat apartamente. Păgubiții furioși au organizat un protest

După țeapa imobiliară din Ploiești, acum și în Alba Iulia a apărut un caz similar. Oamenii revoltați au ieși în stradă pentru a-și striga nemulțumirea despre maniera în care se desfășoară ancheta în cazul fraudei cu vânzarea apartamentelor.

„N-am primit niciun fel de notificare scrisă. A descoperit o doamnă din Canada. A creat un grup de WhatsApp în urmă cu aproape 1 an și a încercat să afle cine sunt vecinii și și-a dat seama că sunt apartamente cu nr.6 în același bloc, mai multe apartamente. De acolo s-au trezit suspiciuni că de fapt s-a vândut același apartament de mai multe ori", a spus unul dintre păgubiți.

Deși aceștia au depus plângeri, păgubiții nu au primit până în prezent niciun răspuns din partea autorităților sau un termen de judecată. 

Zeci de persoane îi aduc un omagiu lui Aleksei Navalnîi la sediul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

„74 de mii de euro, i-am depus până la urma dosar penal și nu am primit nici o confirmare. Sper că se rezolvă nu știu, trăim în România și mă aștept să nu se rezolve nimic sau să se prescrie dosarele. De asta sunt aici că nu am încredere în justiție", a spus o participantă la protest.

Între timp, dezvoltatorul a declarat insolvență afacerii sale.

„Am plătit 34 de mii de euro și urma să mai plătesc încă o rata de vreo 8000 de euro la finalizarea lucrărilor. Suntem 18 persoane care am virat banii în contul lui personal și nu ne-a înscris la masa credala. A trebuit să depunem contestatații, contestațiile sunt judecate în 14 Februarie se dau rezultatele în 28 Februarie. În legătura cu contestațiile chiar mi s-a spus că șansele pentru contestație să ne înscriem la masa credală sunt 0", a mai spus un păgubit.

Ședința coaliției care ar fi trebuit să aibă loc azi a fost amânată. Când se vor întâlni liderii PSD și PNL pentru a discuta de comasarea alegerilor



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list