Irina Loghin beneficiază de pensie specială. Câți bani încasează vedeta lunar

Puțini își amintesc că între anii 2004 și 2008, interpreta a fost senator în Parlamentul României din partea Partidului România Mare. Potrivit site-ului Camerei Deputaților, pe parcursul mandatului, Irina Loghin a luat cuvântul în ședințe de peste 20 de ori, insa, doar două dintre propunerile sale au fost transformate în legi. Tot atunci, artista a fost nevoită să-și facă publică declarația de avere. În document apar două locuințe a căror valoare cumulată depășește jumătate de milion de euro. 

Și Gheorghe Turda încasează o pensie mare

Unul dintre mai îndrăgiți artiști români încasează lunar bani frumoși din pensie. Este vorba despre Gheorghe Turda, interpretul de muzică populară, cu o carieră de peste 50 de ani, Artistul a recunoscut că îi intră în conturi o pensie consistentă.

„Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine", a spus Gheorghe Turda.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list