Un parlamentar rus, aliat al lui Putin, a decedat după ce a căzut de la etiajul 3 al unei clădiri. Numărul morților misterioase crește

Membru al partidului de guvernământ Rusia Unită, deputatul rus era unul dintre cei mai bogați oameni politici din Tobolsk. Decesul său a fost raportat inițial de ziarul rusesc Kommersant, citând serviciul de presă al Comitetului de Investigații pentru regiunea Tiumen din Rusia, transmite Newsweek preluat de Ziare.com.

Pe trupul lui Egorov nu s-au constatat "semne evidente ale unei morți cauzate de o crimă", au mai declarat anchetatorii pentru Kommersant. Poliția cercetează circumstanțele morții sale.

Moartea demnitarului rus a fost confirmată și de TASS, care a relatat joi că Egorov "a fost găsit mort în Tobolsk", citând deopotrivă Comitetul regional din Tiumen. Iar canalul neoficial de Telegram Baza - care are legături cu serviciile de securitate ruse - a precizat că trupul lui Egorov "a fost descoperit miercuri în curtea casei sale de pe strada Kedrovaya".

Un martor la incident a confirmat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a căzut de la fereastra vilei sale, însă un altul a relatat că acesta avea "probleme cardiace".

Acesta este cel mai recent caz de moarte suspectă sau, mai bine zis, în condiții miseterioase a unei personalităţi ruse. Mai mulți directori şi patroni, majoritatea din industria energiei, au murit în condiţii suspecte, de la lansarea de către Vladimir Putin a invaziei Ucrainei, la 24 februarie 2022.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list