Tânăr de 18 ani, rănit grav în urma exploziei unei centrale, în județul Vaslui

"Salvatorii vasluieni au intervenit cu o ambulanţă SMURD tip C1 - terapie intensivă mobilă-, pentru salvarea vieţii unui tânăr grav rănit în urma producerii unei explozii la centrala termică a unei locuinţe din localitatea Bleşca, comuna Ivăneşti. Explozia nu a fost urmată de izbucnirea unui incendiu", anunţă, joi seară, ISU Vaslui.

La sosirea echipajului de intervenţie, a fost găsit un băiat în vârstă de 18 ani rănit şi cu arsuri majore în urma exploziei unei centrale termice care funcţiona cu material lemnos.

"Tânărul era în stare de seminconştienţă şi prezentaarsuri ale căilor respiratorii şi arsuri de gradul II la nivelul feţei, gâtului, toracelui şi ale membrelor superioare. Intubat orotraheal şi ventilat mecanic, tânărul rănit în urma exploziei a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui", a mai transmis sursa citată.

Anterior, un incident simular a avut loc într-o locuinţă particulară din comuna Vama.

"Explozia a avut loc la o centrală termică pe lemne, iar în urma ei s-a înregistrat o victimă inconştientă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a preluat-o şi a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, după consumarea protocolului medical, victima (un bărbat în vârstă de 44 de ani) a fost declarată decedată", a transmis ISU Suceava.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list