Dronă rusească, prăbușită în România, după atacul de la Dunăre: crater de 1,5 m adâncime în apropiere de Grindu. Aeronave F-16 survolează zona

Potrivit surselor citate, Ministerul Apărării supraveghează situația în zona de frontieră și a activat procedurile de Poliție Aeriană.

Aeronave F-16 ale Forțelor Aeriene Române din Baza Aeriană 86 de la Fetești și aeronave Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Germane din Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu" au fost ridicate pentru a executa misiuni de supraveghere.

Totodată, echipe mixte MApN/MAI s-au deplasat, în cursul nopții de miercuri spre joi, în zonă și au raportat, joi dimineață, că a fost identificat un crater de 1,5 m adâncime rezultat ca urmare a prăbușirii necontrolate a unei drone utilizate în atacul asupra infrastructurii portuare ucrainene, într-un perimetru nelocuit aflat la circa 4 km amonte de localitatea Grindu.

Bombardamente masive lângă România: un mort și 11 răniți, între care 3 copii

Rusia și-a reluat atacurile la granița României. Locuitorii din Tulcea și Galați au fost avertizați din nou prin mesaje RO-Alert de atacuri aeriene. Mai multe localități ucrainene au fost ținta atacurilor cu drone și rachete rusești. Un bărbat a murit după ce a ajuns la spital, iar alte 11 persoane, printre care și 3 copii, au fost răniți în urma atacurilor. 

Cinci ucraineni au ajuns la spital după atacurile cu drone și rachete de lângă frontiera României. Cel puțin 11 clădiri au fost avariate în regiunea Odesei. Locuitorii din Galați și Tulcea au fost avertizați toată noaptea de posibilitatea căderii de proiectile. Românii au fost îndemnați să stea la adăposturi.



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list