Dieta-fulger înainte de sărbători - Cum poți scăpa rapid de cel mult 7 kilograme pe săptămână prin metoda rusească

 

Mai este puțin până la sărbătorile de final de an. Iată mai jos cum e bine să urmezi dieta rusească prin care poți slăbi până la 4 kilograme într-o singură săptămână. Este obligatoriu ca înainte de începerea oricărei diete să te consulți cu medicul tău de familie sau să ceri opinia unui nutriționist.

Dieta rusească face parte din grupa dietelor hipocalorice stricte. Urmată îndeaproape, garantează pierderea rapidă în greutate.

Pe lângă sfatul specialistului de a nu urma această dietă mai mult de două săptămâni, este recomandat să renunţaţi la efortul fizic de orice natură în tot acest timp.

Dacă decideţi să ţineţi dieta rusească trebuie să aveţi în vedere că sunt permise condimentele, sarea, piperul, oţetul, sosul Worcestershire, sosul de soia, muştarul şi ketchup-ul. De asemenea, regimul se bazează şi pe consumul zilnic a minimum patru pahare cu apă sau suc dietetic. Dacă veţi urma îndeaproape meniul zilnic, dieta vă promite o scădere în greutate cu până la 7 kilograme. Un regim trebuie să fie conceput astfel încât să vă păstreze în formă, iar, cu timpul, să vă puteţi schimba singuri modul de alimentaţie într-unul sănătos şi eficient în menţinerea siluetei. Din această cauză, dieta rusească nu poate fi urmată fără sfatul prealabil al unui nutriţionist, scrie doctorulzilei.ro.

 

DEZAVANTAJUL MAJOR AL SLĂBITULUI PRIN DIETA RUSEASCĂ

Dieta rusească are ca dezavantaj pierderea energiei zilnice. Alimentele ce pot reda vitalitatea organismului: în primul rând fructele prezente în meniul zilnic furnizează o parte din energia de care avem atâta nevoie. Peştele este cunoscut ca o excelentă sursă de proteine, pe lângă aportul de minerale şi vitamine. Zahărul trebuie exclus din dietă: o cantitate mare de zahăr reprezintă automat şi multe calorii. Metoda rusească propune alimente fără zahăr, astfel încât scăderea rapidă în greutate să fie sigură. Principiul de bază rămâne cantitatea de apă obligatorie zilnică: minimum patru pahare. Este ştiut faptul că un corp sănătos are nevoie de o cantitate suficientă de lichide, dar trebuie să evitaţi băuturile cu un conţinut semnificativ de zahăr, potrivit doctorulzilei.ro

 

DIETA RUSEASCĂ - Meniul pentru 7 zile

Ziua 1

Mic dejun: O cafea cu zahăr.Prânz: Două ouă fierte tari şi o roşie.Cină: 150 g de carne roşie la grătar și o salată verde.

 

Ziua 2

Mic dejun: O cafea cu zahăr, o felie de pâine integrală prăjită.Prânz: 150 g de carne roşie la abur şi o salată de legume.Cină: 150 g de şuncă şi 100 ml iaurt.

 

Ziua 3

Mic dejun: O cafea cu zahăr, doi biscuiţi săraţi.Prânz: 300 g salată verde cu o roşie tăiată felii, o mandarină sau o portocală.Cină: 100 g de şuncă, două ouă fierte tare, 200 g salată de fructe de sezon.

 

Ziua 4

Mic dejun: O cafea cu zahăr, o felie de pâine prăjită.Prânz: 150 g de brânză, un ou fiert tare, un morcov crud, ras.Cină: O salată de fructe, 100 ml iaurt natural.

 

Ziua 5

Mic dejun: 150 g de şuncă, 200 g morcovi.Prânz: 200 g de peşte la grătar, o roşie.Cină: 250 g de carne roşie la grătar.

 

Ziua 6

Mic dejun: O cafea cu zahăr, doi biscuiţi săraţi.Prânz: 250 g pui la cuptor, multe citrice.Cină: Două ouă, 200 g morcovi cruzi.

 

Ziua 7

Mic dejun: O cafea cu zahăr, o felie de pâine integrală prăjită.

Prânz: 250 g de carne roşie (vită, porc, curcan) la grătar, multe citrice.

Cină: O salată de crudităţi şi crutoane.

 

 



de pe realitatea.net
Sent via IFTTT

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list